Serviciile oferite

Montare/Demontare Roți

Datorită echipamentului adecvat realizăm  scoaterea roții, demontarea și remontarea anvelopei, perierea suprafețelor de  sprijin, echilibrarea electronică a roții, controlul vizual al geometriei și umflarea la presiunea corectă. Prețurile sunt modeste, între 5 și 20 RON, în funcție de vehicul. Mai montăm  roți RFT cu mașină specială și scoatem antifurturi auto, indiferent de marcă.

Echilibrare Jante

Efectuăm echilibrări jante oțel  pentru autoturisme, autoutilitare și jeep-uri, și echilibrări jante aliaj-adeziv pentru autoturisme cu dimensiunile roților între 14-20, SUV-uri cu dimensiunile roților de 15-26 și jeep-uri. 

Aplicare petice

Un petice poate fi aplicat în numeroase cazuri. Acest process cuprinde curăţarea şi inspectarea în detaliu, pregătirea anvelopei, curăţarea cauciucului, aplicarea unui petice special și testarea anvelopei sub presiune. Aplicăm petice simplu și cu inserție, de diferite dimensiuni. 

Montat Valve

Montăm valve semimetalice la 10 RON, metalice la 20 RON și ascunse la set cu 100 RON, pentru turisme și autoutilitare TR-413, 414, 415 la doar 5 RON.

Umflat cu gaz


Hotel Anvelope

De asemenea vă punem la dispoziție un hotel sigur pentru anvelopele dumneavoastră. Hotelul dispune de condiții optime, protejat de lumină, într-un loc uscat și rocoros ce asigură o bună păstrarea anvelpelor. Depozităm anvelope de autoturisme, jeep-uri și autoutilitare.  

 

Odoo text and image block
Odoo text and image block