Termeni si Conditii....

Pneus Expert Online 

1. Serviciile oferite

Pneus Expert Online oferă o serie largă de anvelope originale şi de calitate pentru toate mărcile de autoturisme. Produsele sunt destinate clienţilor persoane fiizice şi juridice şi sunt exclusiv noi.

2. Preţuri şi metode de plată

Preţurile afişate pe site-ul societăţii Pneus Expert Online sunt exprimate în RON  şi includ valoarea TVA-ului, respectiv de 19% în România. Deasemenea, Pneus Expert Online îşi rezervă dreptul să modifice preţurile sale în funcţie de criteriile de ofertă şi cerere. Preţul care este plătit de către client este cel afişat în ziua comenzii. 

Plata se poate efectua prin transfer bancar, în contul care apare pe factură. Marfa se expediază după ce primim plata de la dumneavoastră. După efectuarea transferului, vă rugăm să ne trimiteţi o copie a ordinului de plată pe adresa office@e-pneus.ro.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). 

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.                                                                                                                                                         

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele pneus-expert.

Datele noastre bancare sunt:

Cod de înregistrare fiscală: J35/2234/2016

Conturi bancare: ING BANK

Număr de cont (IBAN):

LEI: RO82INGB0000999907233889

 

3. Garanţie

În acord cu legislaţia din România oferim garanţie comercială de 2 ani, din momentul livrării produselor, la toată gama de cauciucuri. În cazul în care întâmpinaţi probleme cu comanda sau articolele comandate, ne puteţi contacta la office@e-pneus.ro.

 

4. Livrare produse

Termenul de livrare a produselor se încadrează în maxim 10 zile lucrătoare de la efectuarea plăţii. O dată informativă este precizată clientului în momentul înregistrării comenzii. Depăşirea duratei informative nu presupune responsabilitatea societăţii Pneus Expert Online SRL pentru despăgubiri, dobândă sau alte costuri. Livrăm cauciucurile prin curier, direct la domiciliu, la adresa la care trimitem şi factura. Astfel puteţi monta cauciucurile singuri, sau puteţi apela la serviciile unui service. Dacă aveţi întrebări legate de termenul livrării, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la office@e-pneus.roPreţurile includ TVA şi transport pe teritoriul ţării. Costul de livrare este generat in functie de greutate(kg). Prin magazinul online www.pneus-expert.ro livrăm exclusiv pe teritoriul Romaniei.

5. Retur produse

Dreptul de a returna produsele comandate sau de a întrerupe contractul vă aparţine în conformitate cu legile de vigoare (art. 4 din OG nr.130/2000). Puteţi face asta fără a indica motivele, dar anunţându-ne despre intenţia dumneavoastră, în formă scrisă (  e-mai), în termen de 15 zile calendaristice de la data primirii comenzii. Costurile returnării vor fi suportate personal de dumneavoastră, iar sumele incasate vor fi restituite în contul indicat. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. Deasemenea puteţi să ne comnunicaţi voluntar motivele retragerii din contract. Aceste informaţii vor fi folosite în scopul de a soluţiona optim şi rapid cererea dumneavoastră de retragere. 
Datele noastre de contact:

·         E-mail:  office@e-pneus.ro

·         Tel: 0728.30.40.00 

                 0722.33.00.55 

                 0730.66.22.00

Produsele vor fi returnate în starea în care au fost primite şi ambalaj original. Dumneavosatră sunteţi responsabil în cazul în care  articolele sunt deteriorate în urma manipulării acestora, în alt scop decât cel necesar pentru a verifica natura, caracteristicile şi modul de funcţionare, aşa cum ar fi fost posibil într-un magazin. În această situaţie ne rezervăm dreptul de a reţine despăgubiri. Pentru a evita aceste consecinţe, vă recomandăm să nu folosiţi articolele şi să evitaţi orice acţiune care le-ar putea reduce valoarea.

Conform legii nu puteţi beneficia de dreptul la retur dacă este vorba de o comandă specială, după specificaţiile prezentate de dumneavoastră.

6.   Reclamaţii

Dacă din diverse motive nu sunteţi mulţumiţi de produsele şi serviciile noastre vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0728.30.40.00, sau la adresa de e-mail info@pneus-expert.ro. Toate reclamaţiile şi sesizările vor fi luate în considerare în termen de  maxim 5 zile de la anunţarea acestora. Acestea vor fi prelucrate corect şi confidenţial, pe cale amiabilă, iar dumneavoastră ve-ţi fi la curent cu progresul şi soluţionarea lor. Conform autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, reclamaţiile şi sesizările  pot fi depuse doar de către consumatori persoane fizice ( http://www.anpc.gov.ro/articol /536/cum-se-depune-o-reclamatie ).


7.   Politica noastră de refuz al comenzii

Pneus Expert Online SRL îţi rezervă dreptul de a refuza orice comandă din partea unui client, în orice moment al procesului de cumpărare,  în situaţiile în care:

·         produsul comandat nu este pe stoc;

·         clientul a comandat mai puţin de 4 bucăţi din acelaşi articol;

·         nu am primit confirmarea de plată;

·         am identificat o eroare în informaţiile despre produs, inclusiv preţ sau ofertă promoţională.

 

8.  Utilizarea şi protecţia datelor cu caracter personal

Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege. Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit, fără nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct (detalii la www. dataprotection.ro).

Informaţiile comunicate de către clienţi sunt utilizate de către Pneus Expert Online SRL pentru  informarea clienţilor/cumpărătorilor privind situaţia contului lor, inclusiv validarea, expedierea şi facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o procesarea comanzii, sau serviciile achizitionate. Deasemenea se procesează datele cu caracter personal pentru  trimiterea de Newslettere sau alerte periodice, prin folosirea poştei electronice (e-mail, SMS), pentru cercetare de piaţă, pentru urmărirea şi monitorizarea vânzărilor şi comportamentul cumpărătorului. Prin completarea datelor în formularul de creare de cont sau de comandă, cumpărătorul declară şi acceptă necondiţionat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a SC Pneus Expert Online SRL. 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, SC Pneus Expert Online SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodata, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitati ştergerea datelor.  Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată Pneus Expert Online SRL sau printr-un mesaj electronic către adresaoffice@pneus-expert.ro.

 

9.  Drept aplicabil. Litigiile

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între SC Pneus Exper SRL şi clienţi se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele competente de pe raza sediului social al societăţii Pneus Expert Online SRL.

10. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteţi de acord cu politica noastră de confidenţialitate.